Uczestnicy warszatów kulinarnych poprowadzonych przez Juliette Delventhal.
Podczas trzymiesięcznej rezydencji w Centrum Sztuki Współczesnej Zamek Ujazdowski (01.06.- 31.08.2012) Juliette Delventhal i Paweł Kruk – polski artysta, prywatnie mąż Juliette, zrealizowali projekt „We’re like gardens”, który był jednym z elementów letniego programu interdyscyplinarnego - Zielonego Jazdowa.
„Lubimy ogrody. Lubimy gotować. Lubimy sztukę. Możemy to zrobić. Dlaczego nie?” – to hasła projektu „We’re like gardens”.
Centralnym punktem ich przedsięwzięcia był ogród warzywny i ziołowy na wschodniej ścianie budynku Laboratorium obok Zamku Ujazdowskiego. Dodatkowo para artystów gotowała dla innych twórców przebywających w zamku a także dla gości centrum wykorzystując do tego piec, który artystka zbudowała rok wcześniej. W ramach projektu artyści prowadzili warsztaty kulinarne między innymi nauki robienia pizzy przez dzieci w którym to mali uczestnicy przynosili swoje dodatki a artyści w chlebowym piecu przygotowywali ciasto. Dla dorosłych były to warsztaty z robienia między innymi kiszonej kapusty, tworzenia różnych jej wariantów (kim-chi, przepisy na kapustę z Ameryki Południowej znane przez Juliette).